Reviews voor StellaMode

Super!

Rated 5 out of 5
januari 16, 2023

Kleding na een werkdag al thuis, mooi verpakt ook. Super!

Avatar for Jannie
Jannie

Perfecte en vriendelijke service!

Rated 5 out of 5
januari 16, 2023

Nu 2 keer hier online besteld. Beide keren was de bestelling snel in huis en de verpakking dik in orde. Werd er vrolijk van!

Avatar for Kitty
Kitty

De bestelling is goed aangekomen en past fantastisch!

Rated 5 out of 5
januari 16, 2023

Ik ben er echt heel blij mee en dank je wel voor de snelle correcte levering en goeie service.

Hartelijke groet,

Hennie 🌹

Avatar for Hennie
Hennie

Top collectie

Rated 5 out of 5
januari 7, 2023

Snelle verzorgde levering en top collectie

Avatar for Trijnie
Trijnie

Heel fijne winkel met een zeer…

Rated 4 out of 5
januari 6, 2023

Heel fijne winkel met een zeer uitgebreide collectie, fijne ervaringen en service , waar ik met hart en ziel achtersta. raad iedereen aan!

Datum van ervaring: zaterdag 19 december 2022

Avatar for Lida
Lida

goede bediening !

Rated 5 out of 5
januari 4, 2023

goede bediening. aardig personeel, zij laten je vrij in de keuze indien nodig en geven goed advies, en de keuze is enorm.

Ook bestellingen online zijn goed verzorgt en op tijd.

Avatar for Riet
Riet

Perfecte winkel

Rated 5 out of 5
januari 2, 2023

Perfecte winkel. Klantenservice snel telefonisch bereikbaar en erg vriendelijk en hulpvaardig. Groot assortiment. Altijd goede ervaring met Stella Mode !

Avatar for Roos
Roos

Goede service

Rated 4 out of 5
januari 2, 2023

Goed !

Goede snelle levering en keurig verpakt.

Ik ben tevreden over de goede service.

Avatar for Tessa
Tessa

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Rated 4 out of 5
december 31, 2022

Snel en keurig geleverd. Telefoon wordt meteen opgenomen als je belt voor advies. Mail wordt ook snel beantwoord. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Avatar for Alexandra
Alexandra

Top ervaring!

Rated 5 out of 5
december 31, 2022

Top ervaring! 10+!

Ben al vaker in de prachtige winkel geweest waar je zeer goed terecht kunt voor dames mode en tassen en altijd goed geslaagd .Je wordt ook nog heerlijk verzorgd met echt goede koffie. Echt super, super tevreden en heel erg blij met prachtige kleding naar huis gegaan. Familie van Sadeghi , dank jullie wel en tot ziens!

Avatar for Kim
Kim

fantastische service

Rated 5 out of 5
december 29, 2022

Bestel ieder jaar mijn Rosner broeken!

Bestel ieder seizoen mijn Rosner broeken bij dit bedrijf. Zitten perfect en een fantastische service. Snel binnen!

Datum van ervaring: 19 december 2022

Avatar for Anita
Anita

top service

Rated 5 out of 5
december 29, 2022

Mijn bestelling was niet bezorgd

Was gelijk retour gestuurd.

Had er over gebeld.En inderdaad was het al weer in de winkel.

Werd heel vriendelijk geholpen en kon het gelijk weer op nieuw bestellen. Wat een top service.Geweldig 👍

Datum van ervaring: 14 december 2022

Avatar for Dita
Dita

Leuk set van Helena Hart

Rated 5 out of 5
december 29, 2022

Zeer goed geholpen met een leuk set van Helena Hart ! Ik kom altijd tevreden thuis !

Avatar for Regina
Regina

Topservice

Rated 5 out of 5
december 27, 2022

Perfect !wat een topservice !

Avatar for Linda
Linda

Makkelijk & snel

Rated 5 out of 5
december 15, 2022

Super ! Makkelijk een bestelling geplaatst en volgende dag geleverd!

Avatar for Andrea uit Tilburg
Andrea uit Tilburg

Klantenbeoordelingen